1 / 95

Savoy - IHCL SeleQtions

Om hotellet

I Ooty ligger Savoy - IHCL SeleQtions beleilig til på fjellet, bare 1 minutter å kjøre fra Nilgiri Hills og 5 minutter fra Thread-hagen. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 1,7 mi (2,8 km) unna Ooty Rose Garden og 1,9 mi (3 km) unna Ooty Lake. Skjem bort deg selv og bo på et av de 40 gjesterommene, som er individuelt innredet, og som er utstyrt med peis og Flatskjerm-TV. Sengen har memory foam-madrass, dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (mot betaling) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nilgiri Hills - 0,1 km
Upper Bhavani Lake - 0,9 km
Stefanskirken - 1,2 km
Regjeringsmuseet - 1,2 km
Union Church - 1,5 km
Mudumalai National Park - 1,7 km
Second World War Memorial Pillar - 2,3 km
Lady Canning's Seat - 2,3 km
Diyanamyam Mutt - 2,3 km
Muniswarar Temple - 2,5 km
Ooty Rose Garden - 2,5 km
Thread-hagen - 2,7 km
Ooty Lake - 2,7 km
Government Botanical Gardens - 2,7 km
Cairn Hill - 3,3 km

Den foretrukne flyplassen for Savoy - IHCL SeleQtions er Coimbatore (CJB) - 89 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et dampbad og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Ta deg noe å spise på Dining Room, en kaffebar med en bar/lounge og utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 2000–2500 for voksne og INR 1000–1500 for barn
  • Avgift for wi-fi på rommet: INR 2500 (for 5 timer, prisene kan variere)
  • Kjæledyravgift: INR 6000 per kjæledyr, per natt
  • Avgift for ekstraseng: 5000.0 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Savoy - IHCL SeleQtions

Adresse

Savoy - IHCL SeleQtions

Ooty, India

N 11.415084 E 76.69289

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger