1 / 30

Holiday Inn Express & Suites Olive Branch, an IHG Hotel

Memphis - TN, USA

Om hotellet

I Olive Branch ligger Holiday Inn Express & Suites Olive Branch, an IHG Hotel kun en 5 minutters kjøretur unna Olive Branch City Park og Methodist Olive Branch Hospital. Dette hotellet ligger 2,8 mi (4,5 km) unna Cherokee Valley golfklubb og 5,7 mi (9,1 km) unna Sky Zone. Føl deg som hjemme i et av de 80 gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Olive Branch City Park - 1,2 km
Cherokee Valley golfklubb - 4,5 km
Methodist Olive Branch Hospital - 4,9 km
Sky Zone - 9,1 km
Snowden Grove Baseball - 12 km
Snowden Grove amfiteater - 12,2 km
Mike Rose fotball kompleks - 14,3 km
Regional One Health East Campus - 14,5 km
Southaven Towne Center - 16,7 km
Tanger Outlet Southaven - 16,9 km
Baptist Memorial Hospital - 17 km
Semmes-Murphey Clinic - 17 km
Baptist Memorial Hospital-DeSoto - 17,2 km
TPC Southwind - 17,2 km
Methodist Le Bonheur Germantown Hospital - 17,4 km

Den foretrukne flyplassen for Holiday Inn Express & Suites Olive Branch, an IHG Hotel er Memphis International Airport (MEM) - 21,8 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og piknikområde. Som gjest på Holiday Inn Express & Suites Olive Branch, an IHG Hotel kan du få deg en matbit i dagligvarebutikken/storkiosken. Frokostbuffé er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Holiday Inn Express & Suites Olive Branch, an IHG Hotel

Adresse

Holiday Inn Express & Suites Olive Branch, an IHG Hotel

Olive Branch, Mississippi, De forente stater

N 34.94832 E -89.833145

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger