1 / 95

Boutique Hotel Portofino

Om hotellet

Går du for Boutique Hotel Portofino i Odesa (Arcadia) som overnattingssted, vil du være en 10 minutters kjøretur unna både Odessa akademiske teater for musikalsk komedie og Spartak Stadium. Dette hotellet ved stranden ligger 1,9 mi (3 km) unna Arkadija-stranden og 3,8 mi (6,1 km) unna Panteleymonivsky Church. Føl deg som hjemme i et av de 33 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har oppvarmet gulv. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har safe og minibar, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Arkadija-stranden - 0,8 km
Odessa akademiske teater for musikalsk komedie - 5,5 km
Spartak Stadium - 5,8 km
Panteleymonivsky Church - 6,1 km
Sjevtsjenko-parken - 6,3 km
Privoz Market - 6,7 km
Lanzjeronivska-buen - 7 km
Tikva Odesa - 7,1 km
Odesa Philharmonic Theatre - 7,3 km
Pushkin Museum - 7,4 km
Odesa Museum of Western and Eastern Art - 7,4 km
Gullkyststranden - 7,5 km
The Odesa Port - 7,5 km
Lanzjeron-stranden - 7,6 km
The Statue of Laocoon - 7,7 km

Den foretrukne flyplassen for Boutique Hotel Portofino er Odesa (ODS-Odesa int.) - 10,4 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Odesa? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 200 kvadratmeter, blant annet konferanserom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Ta deg noe å spise på Portofino Beach Resort, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Besøk en bar/lounge eller en strandbar og slapp av med din favorittdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: UAH 33.50 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. UAH 350 for voksne og UAH 350 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 450 UAH (én vei)
  • Pris for selvbetjent parkering: 200 UAH per natt
  • Parkering mot betaling i nærheten: UAH 200 (100 meter unna)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 700.0 UAH per dag
  • Avgift for ekstraseng: 1000.0 UAH per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Hvis du trenger visum for å kunne reise inn i landet, kan du spørre overnattingsstedet ditt om de kan hjelpe deg med å fremskaffe de nødvendige dokumentene for å få dette. For mer informasjon kan du kontakte overnattingsstedet via telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen din. Overnattingsstedet kan komme til å kreve en avgift for denne hjelpen, selv om du skulle ende opp med å kansellere bestillingen din. Alle slike avtaler og ordninger i forbindelse med anskaffelse av visum gjelder kun mellom deg og overnattingsstedet ditt.
  • Det sesongbaserte utendørsbassenget åpner i mai.
  • Opptil 2 barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Byggeaktiviteter foregår ved en nabobygning, og det kan forekomme støy fra byggearbeidet.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom. Gjestene kan be om å få et av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking er tilgjengelig.

Kart over Boutique Hotel Portofino

Adresse

Boutique Hotel Portofino

Odessa, Ukraina

N 46.431137 E 30.768793

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger