1 / 28

Villa Dora Mae

Jamaica, Jamaica

Om hotellet

Når du har denne villaen i Ocho Ríos som overnattingssted, bor du ved havet, kun 5 minutter å kjøre fra Dunns River Falls og 6 minutter fra Mystic Mountain. Denne villaen med eksklusive fasiliteter ligger 4,2 mi (6,7 km) unna Turtle Beach og 0,7 mi (1,1 km) unna Green Grotto Caves. Unn deg et opphold i denne villaen, som er individuelt dekorert og utstyrt med privat basseng og Flatskjerm-TV. Det finnes en privat balkong eller terrasse. Et kjøkken er utstyrt med kjøleskap, komfyrtopp og mikrobølgeovn. Inkludert kablet og trådløst internett gjør at du kan holde deg oppdatert, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Green Grotto Caves - 1,1 km
Dunn's River håndverkspark - 3,1 km
Dunns River Falls - 3,1 km
Jamaica Beaches - 4 km
Mystic Mountain - 4,6 km
Maima Seville Great House & Heritage Park - 4,8 km
Ocho Rios fort - 5,2 km
Our Lady of Perpetual Help Roman Catholic Church - 5,9 km
Reggae Xplosion-museet - 6,2 km
Taj Mahal Mall - 6,3 km
Øylandsby - 6,3 km
Turtle River Park - 6,4 km
Columbus Foot Beach - 6,4 km
Turtle Beach - 6,7 km
Ocho Rios håndverkspark - 6,8 km

De nærmeste flyplassene er:
Ocho Rios (OCJ-Ian Fleming internasjonale lufthavn) - 23,1 km
Montego Bay (MBJ-Sir Donald Sangster internasjonale flyplass) - 90,4 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et spabad. Denne villaen tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og piknikområde. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). På denne villaen kan du benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 160.00 USD (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Villa Dora Mae

Adresse

Villa Dora Mae

Ocho Rios, Jamaica

N 18.424807 E -77.161824

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger