1 / 65

Dorados Conventions & Resort

Om hotellet

Velger du Dorados Conventions & Resort som ditt overnattingssted vil du bo sentralt i Yautepec, få meter fra Six Flags Hurricane Harbor Oaxtepec og Dorados-universitetet. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 13,1 mi (21,1 km) unna Tepozteco-pyramiden og 4 mi (6,4 km) unna Plaza Atrios. Føl deg som hjemme i et av de 392 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Dorados-universitetet - 0,1 km
Six Flags Hurricane Harbor Oaxtepec - 0,1 km
Plaza Atrios - 6,4 km
Balneario Las Tazas - 9,8 km
El Tepozteco nasjonalpark og pyramide - 11,6 km
Zapata park - 12,2 km
Balneario el Almeal - 12,4 km
Balneario Los Limones - 12,5 km
Convent of San Mateo Apóstoland Evangelista - 13,5 km
Parroquia de Santiago Apóstol - 13,5 km
Agua Hedionda - 14,7 km
Jardín Xolatlaco - 15,6 km
Los Venaditos Waterfall - 16,6 km
Emiliano Zapata House and Museum - 18,5 km
Convento Domínico de la Natividad - 18,6 km

Nærmeste store flyplass er Benito Juarez internasjonale flyplass Airport (MEX) - 101 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Yautepec? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 4000 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 6 utendørsbassenger, et badeland (mot et tillegg) og utendørs tennisbaner. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill. Kom og spis lunsj eller middag på La Palapa, en restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 12.00 mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. MXN 75 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Dorados Conventions & Resort

Adresse

Dorados Conventions & Resort

Oaxtepec, Morelos, Mexico

N 18.902219 E -98.980218

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger