1 / 63

Comfort inn & Hostel

Om hotellet

Hvis du velger Comfort inn & Hostel som ditt overnattingssted når du skal besøke Nuwara Eliya, bor du nær golfbanen og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Victoria Park og Nuwara Eliya golfklubb. Dette gjestehuset med golfmuligheter ligger 1 mi (1,5 km) unna AOG-kirken Nuwara Eliya og 1,2 mi (1,9 km) unna Galway Forest Reserve. Føl deg som hjemme i et av de 4 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og aviser (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Victoria Park - 0,6 km
Nuwara Eliya golfklubb - 1,3 km
AOG-kirken Nuwara Eliya - 1,5 km
Holy Trinity Church - 1,7 km
Gregorysjøen - 1,9 km
Galway Forest Reserve - 1,9 km
Single Tree Hill - 3,5 km
Lover's leap fossefall - 4,5 km
Pedro te-fabrikk - 4,8 km
Moon Plains Viewpoint - 5,5 km
Sri Baktha Hanuman Kovil - 8 km
Pidurutalagala - 8,4 km
Hakgala botaniske hage - 9,6 km
Damro Labookellie te-senter og te-hage - 12,5 km
Horton Plains nasjonalpark - 17,8 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette gjestehuset har i tillegg wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette gjestehusets romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost tilbys mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. USD 5 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Alkohol serveres ikke på dette overnattingsstedet.

Kart over Comfort inn & Hostel

Adresse

Comfort inn & Hostel

Nuwara Eliya, Sri Lanka

N 6.966691 E 80.763389

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger