1 / 69

Om hotellet

Med flott beliggenhet i Nong Khai er Asawann Hotel bare en 5 minutters kjøretur unna Asawann handlekompleks 2 og Phra Aram Luang Wat Pho Chai. Dette hotellet ligger 1,2 mi (2 km) unna Tha Sadet-markedet og 1,4 mi (2,3 km) unna Wat Noen Phra Nao. Føl deg som hjemme i et av de 119 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og badekåper. Rommene har minibar og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Asawann handlekompleks 2 - 0,8 km
Nong Khai Museum - 1,2 km
Governor's Mansion Museum - 1,4 km
Wat Tung Sawang - 1,8 km
Nongkhai Wittayakarn skole - 1,9 km
Mekong - 2 km
Tha Sadet-markedet - 2 km
Wat Noen Phra Nao - 2,2 km
Nong Khai Aquarium - 2,2 km
Phra That Klang Nam - 2,2 km
Wihan Ji Gong - 2,2 km
The Pier Market - Sadet Pier - 2,4 km
Wat Lam Duan - 2,4 km
Naga Statue - 2,7 km
Nong Thin offentlige park - 2,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Vientiane (VTE-Wattay internasjonale flyplass) - 28 km
Udon Thani (UTH-Udon Thani internasjonale flyplass) - 57,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport på fastsatte tidspunkter, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Spis middag på Asawann Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på thailandske retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. THB 120 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 1500 THB (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Asawann Hotel

Adresse

Asawann Hotel

Nong Khai, Thailand

N 17.872971 E 102.743261

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger