1 / 44

Amanta Hotel Nongkhai

Nongkhai, Thailand

Om hotellet

Amanta Hotel Nongkhai ligger i sentrum av Nong Khai. Med et opphold her vil du være en 10 minutters kjøretur unna Thai-Laos vennskapsbro og Mekong. Dette hotellet ligger 0,4 mi (0,7 km) unna Nong Khai Museum og 0,6 mi (1 km) unna Nong Thin offentlige park. Føl deg som hjemme i et av de 79 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mekong - 0,4 km
Nong Khai Museum - 0,7 km
Nong Thin offentlige park - 1 km
Governor's Mansion Museum - 1,1 km
Tha Sadet-markedet - 1,5 km
Asawann handlekompleks 2 - 1,9 km
Wat Lam Duan - 2 km
Wat Tung Sawang - 2,1 km
Naga Statue - 2,1 km
The Pier Market - Sadet Pier - 2,2 km
Nongkhai Wittayakarn skole - 2,7 km
Nong Khai Aquarium - 2,9 km
Phra That Klang Nam - 2,9 km
Wat Noen Phra Nao - 2,9 km
Wihan Ji Gong - 2,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Vientiane (VTE-Wattay internasjonale flyplass) - 28 km
Udon Thani (UTH-Udon Thani internasjonale flyplass) - 63,1 km

Foretrukket flyplass for Amanta Hotel Nongkhai er Udon Thani (UTH-Udon Thani internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 4 møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og bryllupstjenester. Smak på internasjonale retter på Sky Bear, en bistro med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter).
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 800 THB (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Amanta Hotel Nongkhai

Adresse

Amanta Hotel Nongkhai

Nong Khai, Thailand

N 17.881064 E 102.734845

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger