1 / 49

UNAHOTELS Regina Bari

Bari, Italia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og hurtiginnsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Henting på togstasjonen tilbys kostnadsfritt døgnet rundt, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio, et utendørsbasseng og et innendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg).

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.

Kart over UNAHOTELS Regina Bari

Adresse

UNAHOTELS Regina Bari

Noicattaro, Italia

N 41.073734 E 16.989353

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger