1 / 87

KINUGAWA GRAND HOTEL YUME no TOKI

Firenze - Pistoia - Prato -provinsen, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon og safe, og strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til varme kilder og karaoke. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og tur-/billettassistanse. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over KINUGAWA GRAND HOTEL YUME no TOKI

Adresse

KINUGAWA GRAND HOTEL YUME no TOKI

Nikko, Japan

N 36.82491 E 139.721028

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger