1 / 48

Holiday Inn Stoke on Trent M6, Jct 15, an IHG Hotel

Stoke-on-Trent, Storbritannien

Om hotellet

Velger du Holiday Inn Stoke on Trent M6, Jct 15, an IHG Hotel som ditt overnattingssted i Newcastle-Under-Lyme, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 4 minutters kjøretur fra Royal Stoke University Hospital og 5 minutter fra Staffordshire University (universitet). Dette hotellet med spa ligger 2,1 mi (3,4 km) unna Trentham Gardens (herskapshus) og 3,6 mi (5,8 km) unna Trentham Monkey Forest. Føl deg som hjemme i et av de 118 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en spillkonsoll og parabol-TV. Badene har dusj og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Royal Stoke University Hospital - 3,3 km
Trentham Gardens (herskapshus) - 3,4 km
Keele University - 3,5 km
Bet365 Stadium - 4,2 km
Stoke Minster - 4,9 km
Trentham Monkey Forest - 4,9 km
Kings Hall - 4,9 km
New Vic Theatre - 5 km
Little Moreton Hall - 5,9 km
St Giles Church - 5,9 km
Staffordshire University (universitet) - 5,9 km
Fenton Manor Sports Complex - 6 km
World of Wedgwood - 6,2 km
Hanley Park - 6,5 km
Stoke-on-Trent Repertory Theatre - 6,6 km

Den foretrukne flyplassen for Holiday Inn Stoke on Trent M6, Jct 15, an IHG Hotel er Manchester lufthavn (MAN) - 62,5 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og hurtiginnsjekking. Planlegger du en event i Newcastle-Under-Lyme? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 23 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Her har du tilgang til blant annet et innendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og bankettsal. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg. De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 25. desember til 25. desember:
  • Treningslokaler
  • Badstue
  • Spa
  • Boblebad
  • Svømmebasseng
  • Pris for frokostbuffé: ca. GBP 16.95 per person
  • Kjæledyravgift: GBP 10 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Ekstrasenger er tilgjengelige mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Holiday Inn Stoke on Trent M6, Jct 15, an IHG Hotel

Adresse

Holiday Inn Stoke on Trent M6, Jct 15, an IHG Hotel

Newcastle-Under-Lyme, England, Storbritannia

N 52.97866 E -2.223323

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger