1 / 29

Om hotellet

Beliggende i New Orleans (Jefferson) er Brent House Hotel mindre enn en 10 minutters kjøretur unna Loyola-universitetet i New Orleans og Tulane-universitetet. Dette hotellet ligger 3,2 mi (5,2 km) unna Audubon zoologiske hage og 4 mi (6,5 km) unna Lakeside kjøpesenter. Føl deg som hjemme i et av de 134 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ochsner Medical Center - 0,1 km
Mississippi-elven - 0,8 km
Tulane Stadium - 4,1 km
Audubon Park - 4,1 km
Loyola-universitetet i New Orleans - 4,2 km
Xavier University of New Orleans - 4,4 km
Magazine Street - 4,4 km
Tulane-universitetet - 4,5 km
Audubon zoologiske hage - 5,2 km
Metairie forretningsområde - 5,4 km
Ochsner Baptist - 5,7 km
Lakeside kjøpesenter - 6,5 km
Metairie Cemetery - 7 km
New Orleans Museum of Art - 7,5 km
Caesars Superdome - 7,6 km

Den foretrukne flyplassen for Brent House Hotel er New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans internasjonale flyplass) - 18,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i New Orleans? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 297 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 5 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et utendørsbasseng, et spabad og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Spis lunsj på Bistro 42, en restaurant som spesialiserer seg på amerikanske retter. Du kan også få noe lett å bite i på kafeen.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: USD 50 per overnattingsenhet per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 22.00.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Brent House Hotel

Adresse

Brent House Hotel

New Orleans, Louisiana, USA

N 29.96278 E -90.14527

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger