1 / 20

Hotel Grand Imperial

Om hotellet

Velger du Hotel Grand Imperial i New Delhi (Karol Bagh) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både Sir Ganga Ram Hospital og Gurudwara Bangla Sahib. Dette hotellet ligger 3,3 mi (5,3 km) unna Chandni Chowk og 4,4 mi (7 km) unna India-porten. Føl deg som hjemme i et av de 36 gjesterommene, som har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ajmal Khan Road - 0,1 km
Sir Ganga Ram Hospital - 1,5 km
BLK spesialistsykehus - 1,6 km
Rajendra Place - 1,8 km
Laxminarayan-tempelet - 2,5 km
Gole-markedet - 2,5 km
Lady Hardinge medisinske fakultet - 2,7 km
Talkatora stadion - 3,2 km
Kasturba Gandhi Marg - 3,5 km
Gurudwara Bangla Sahib - 3,7 km
Jantar Mantar - 3,8 km
Det indiske parlamentet - 4,5 km
Vestre rettsbygning - 4,7 km
Universitetet i Delhi - 4,7 km
Max Mueller Bhawan - 4,9 km

Nærmeste store flyplass er Indira Gandhi internasjonale flyplass (DEL) - 19,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Nyt utsikten fra en takterrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 250.00 for voksne og INR 250 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Hotel Grand Imperial

Adresse

Hotel Grand Imperial

New Delhi, India

N 28.647728 E 77.193677

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger