1 / 60

Airport Hotel Mahal

Anchorage - AK, USA

Om hotellet

Velger du Airport Hotel Mahal når du skal overnatte i New Delhi, vil du være 5,2 mi (8,3 km) unna Qutub-komplekset og 10,4 mi (16,8 km) unna Gurudwara Bangla Sahib. Dette hotellet ligger 10,7 mi (17,2 km) unna Rashtrapati Bhavan og 11,1 mi (17,9 km) unna India-porten. Føl deg som hjemme i et av de 33 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Rommet har seng med overmadrass. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Worldmark - 1,5 km
Nelson Mandela Road - 2,1 km
Jawaharlal Nehru University (universitet) - 3,5 km
Ambience kjøpesenter - 3,8 km
DLF Promenade Vasant Kunj - 3,9 km
DLF Emporio Vasant Kunj - 4 km
Fortis-sykehuset - 4,4 km
Ambience kjøpesenter - 7 km
Fun 'n' Food Village - 7,5 km
DLF Cyber City - 7,5 km
Chhattarpur-tempelet - 7,6 km
DLF Phase II - 7,8 km
Qutub-komplekset - 8,3 km
Hauz Khas Complex - 8,9 km
Deer Park - 9,4 km

Den foretrukne flyplassen for Airport Hotel Mahal er Indira Gandhi internasjonale flyplass (DEL) - 4,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Nyt utsikten fra en takterrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet har i tillegg gavebutikk/kiosk, frisørsalong og bryllupstjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 150 for voksne og INR 100 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Airport Hotel Mahal

Adresse

Airport Hotel Mahal

New Delhi, India

N 28.543249 E 77.128578

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger