1 / 25

Om hotellet

Hotel Gold Souk i New Delhi (Karol Bagh) er kun en 10 minutters kjøretur unna Gurudwara Bangla Sahib og Jama Masjid. Dette hotellet ligger 3,9 mi (6,3 km) unna Chandni Chowk og 4,9 mi (7,9 km) unna India-porten. Føl deg som hjemme i et av de 22 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ajmal Khan Road - 0,5 km
BLK spesialistsykehus - 0,8 km
Rajendra Place - 1,2 km
Sir Ganga Ram Hospital - 1,3 km
Gole-markedet - 3,4 km
Laxminarayan-tempelet - 3,5 km
Talkatora stadion - 3,5 km
Lady Hardinge medisinske fakultet - 3,8 km
Kasturba Gandhi Marg - 4,3 km
Palika Bazaar - 4,5 km
Gurudwara Bangla Sahib - 4,5 km
Det indiske parlamentet - 5,1 km
Universitetet i Delhi - 5,1 km
Jantar Mantar - 5,7 km
Max Mueller Bhawan - 5,7 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Gold Souk er Indira Gandhi internasjonale flyplass (DEL) - 20,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt utsikten fra en takterrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 800 INR (tur-retur)
  • Avgift for ekstraseng: 800 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Hotel Gold Souk

Adresse

Hotel Gold Souk

New Delhi, India

N 28.647313 E 77.1865

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger