1 / 30

Paradise on the Rocks

Jamaica, Jamaica

Om hotellet

Velger du Paradise on the Rocks i Negril (West End) som overnattingssted, vil du være mindre enn en 10 minutters spasertur unna både Seven Mile Beach og Negril Watershed Environmental Protection Area. Dette hotellet ligger 4,8 mi (7,6 km) unna Hedonism II og 0,1 mi (0,1 km) unna Throne Room. Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har kombinert dusj/badekar. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Negril Watershed Environmental Protection Area - 0,1 km
Throne Room - 0,1 km
Seven Mile Beach - 0,6 km
Jamaica Beaches - 1 km
Time Square Mall - 1,4 km
Negril Cliffs - 2,8 km
The Boardwalk Shopping Village - 3,3 km
Negril Hills golfklubb - 4,2 km
Negril fyrtårn - 5,5 km
Kool Runnings vannpark - 6,1 km
Percy's Riverside Retreat - 6,6 km
Bloody Bay - 6,9 km
Bloody Bay Beach - 7,3 km
Hedonism II - 7,6 km
Booby Cay - 7,7 km

Den foretrukne flyplassen for Paradise on the Rocks er Montego Bay (MBJ-Sir Donald Sangster internasjonale flyplass) - 79,4 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. USD 12.00 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 190.00 USD (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Paradise on the Rocks

Adresse

Paradise on the Rocks

Negril, Jamaica

N 18.279015 E -78.347285

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger