1 / 85

This Is It Airport Hotel and Restaurant

Kassel, Tyskland

Om hotellet

I Negombo ligger This Is It Airport Hotel and Restaurant plassert i forstaden og mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Negombo-distriktet allmennsykehus og Maris Stella College. Dette gjestehuset ligger 4,7 mi (7,5 km) unna Negombo strand og 2,8 mi (4,5 km) unna St Anthony's Church. Føl deg som hjemme i et av de 5 gjesterommene, som er individuelt dekorert. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St Anthony's Church - 4 km
Maris Stella College - 4,7 km
Negombo-distriktet allmennsykehus - 4,8 km
Angurukaramulla-tempelet - 4,7 km
Ave Maria nonnekloster - 5,3 km
St.Mary's Church - 5,5 km
St. Sebastians kirke - 5,8 km
Dutch Canal - 5,9 km
Negombo fiskemarked - 6,3 km
Dutch Fort - 6,4 km
Negombo strandpark - 7,3 km
Negombo strand - 7,5 km
Andiambalama-tempelet - 7,6 km
Supuwath Arana - 15,4 km
Muthurajawela besøkssenter - 23,2 km

Den foretrukne flyplassen for This Is It Airport Hotel and Restaurant er Colombo (CMB-Bandaranaike internasjonale flyplass) - 8,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette gjestehuset har dessuten wi-fi (inkludert), et spillrom og TV i fellesområdet. Det enkelt å komme seg til stranden med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Kom og spis lunsj eller middag i dette gjestehusets restaurant, A La Carte Menu, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 09.30 mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. USD 3 for voksne og USD 2 for barn
  • Avgift for flyplasstransport: USD 10 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over This Is It Airport Hotel and Restaurant

Adresse

This Is It Airport Hotel and Restaurant

Negombo, Sri Lanka

N 7.227713 E 79.879444

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger