1 / 43

Hotel Residence Portoselvaggio

Lecce, Italia

Om hotellet

Det private badet har dusj, toalettartikler (inkludert) og bidé. Bekvemmelighetene omfatter telefon, safe og minibar. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et helsestudio, et spabad og et dampbad. Denne leiligheten har i tillegg wi-fi (inkludert), et spillrom og tur-/billettassistanse. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Du kan spise lunsj eller middag i denne leilighetens restaurant, eller få noe lett å bite i på kafeen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Hotel Residence Portoselvaggio

Adresse

Hotel Residence Portoselvaggio

Nardo, Italia

N 40.185146 E 17.945276

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger