1 / 31

Naples Park Central Hotel

Naples, USA

Om hotellet

Har du Naples Park Central Hotel som ditt overnattingssted i Naples vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Fifth Avenue South og Naples Beach. Dette hotellet ligger 1,9 mi (3,1 km) unna Naples zoologiske og karibiske hage og 5,9 mi (9,5 km) unna Vanderbilt Beach. Føl deg som hjemme i et av de 30 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og mikrobølgeovn. Underholdningen er sikret med en 32-tommers LCD-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og minibar. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Fifth Avenue South - 0,6 km
NCH Baker Hospital - 0,6 km
Naples Depot Museum - 0,7 km
Gordon River - 0,8 km
Cambier Park - 0,9 km
Von Liebig kunstsenter - 1 km
Tin City - 1,1 km
Ole Marina Docks - 1,1 km
Norris Center - 1,2 km
Norris Community Center - 1,2 km
Naples Beach - 1,3 km
Port - O - Call Marina - 1,4 km
Naples Bay - 1,6 km
Naples havn - 1,9 km
Third Street South - 2,1 km

Nærmeste store flyplass er Fort Myers, Florida (RSW-Southwest Florida internasjonale flyplass) - 53,2 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, vaskeritjenester og heis. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på den private stranden og nyt en dag i solen, eller nyt stedets andre fasiliteter, som inkluderer et utendørsbasseng. Dette hotellet i beaux-arts-stil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet.
  • Opptil 2 barn som er 10 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Naples Park Central Hotel

Adresse

Naples Park Central Hotel

Naples, Florida, USA

N 26.14771 E -81.79554

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger