1 / 24

Gold Crest Hotel - Mwanza

Om hotellet

Velger du Gold Crest Hotel - Mwanza som overnattingssted i Mwanza, vil du ha Victoriasjøen like rundt hjørnet og bare 2 minutter å kjøre til Mwanza havn. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,6 mi (1 km) unna Rock Beach Garden og 1,3 mi (2,1 km) unna Saanane nasjonalpark. Føl deg som hjemme i et av de 75 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har plasma-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Victoriasjøen - 0,1 km
Mwanza havn - 2 km
Saanane nasjonalpark - 2,1 km
Rock Beach Garden - 1 km
St. Augustine Universitetet i Tanzania - 10,4 km
Sukuma Museum / Bujora Cultural Center - 18,5 km

Nærmeste store flyplass er Mwanza (MWZ) - 9,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet en nattklubb, et utendørsbasseng og et innendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise på Gold Crest Restaurant, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 15 USD (én vei)
  • Flyplasstransportavgift per barn: 15 USD (én vei)
  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift
  • Avgift for ekstraseng: 40.0 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er mulig å betale uten kontanter; gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Gold Crest Hotel - Mwanza

Adresse

Gold Crest Hotel - Mwanza

Mwanza, Tanzania

N -2.51951 E 32.899

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger