1 / 49

Om hotellet

Garden Roomz Oman ligger i sentrum av Muscat. Med et opphold her vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre til Al Mouj marina og Muscat store kjøpesenter. Dette gjestehuset ligger 1,7 mi (2,7 km) unna Oman Avenues Mall og 2,4 mi (3,9 km) unna Panorama kjøpesenter. Føl deg som hjemme i et av de 4 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har vannkoker og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sultan Qaboos Grand Mosque - 2,4 km
Oman Avenues Mall - 2,6 km
Muscat store kjøpesenter - 2,6 km
Sultan Qaboos sportskompleks - 3 km
Panorama kjøpesenter - 3,3 km
Oman naturhistorisk museum - 4 km
Gala Wentworth golfklubb - 7,1 km
Almouj Golf - 10,2 km
Oman konferanse- og utstillingssenter - 10,3 km
Operahuset i Moskat - 10,7 km
Muscat barnemuseum - 11,4 km
Oman internasjonale messesenter - 11,7 km
Qurum Natural Park - 11,8 km
Qurum kjøpesenter - 11,9 km
Sabco Centre - 11,9 km

Den foretrukne flyplassen for Garden Roomz Oman er Muscat (MCT-Muscat internasjonale lufthavn) - 12,7 km

Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og piknikområde. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 10 OMR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Garden Roomz Oman

Adresse

Garden Roomz Oman

Muscat, Oman

N 23.59332 E 58.39337

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger