1 / 43

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som en nattklubb og et utendørsbasseng. Denne ferieparken tilbyr også wi-fi (inkludert), frisørsalong og tur-/billettassistanse. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller strandbaren. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne ferieparken før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Piscina Rei

Adresse

Piscina Rei

Muravera, Italia

N 39.267669 E 9.581118

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger