1 / 35

Hotel Deutsches Haus

Om hotellet

Hotel Deutsches Haus ligger sentralt til i Munster im Heidekreis. Med et opphold her vil du bare være 15 minutter unna Hundestrand og Südheide Nature Park med bil. Dette hotellet ligger 12,1 mi (19,4 km) unna Heide-Park og 8,9 mi (14,3 km) unna Heidekastell Iserhatsche. Føl deg som hjemme i et av de 15 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon med lokalsamtaler (inkludert) og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hundestrand - 1,7 km
Südheide Nature Park - 13,5 km
Heidekastell Iserhatsche - 14,3 km
Designer Outlet Soltau - 16,1 km
Lüneburg Heath Nature Park - 16,5 km
Ellerndorfer Heath - 16,6 km
Das Verruckte Haus - 18,7 km
Snow Dome - 19,1 km
Toy Museum - 19,2 km
Heide-Park - 19,4 km
Soltau Therme - 20,1 km
Albert König Museum - 25,2 km
Golf Club Soltau - 26,7 km
Lopaupark - 27,1 km
Bergen-Belsen - 29,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Hannover (HAJ) - 87,5 km
Hamburg flyplass (HAM) - 96,8 km
Lübeck (LBC) - 140,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Dette hotellet tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), skioppbevaring og shoppingmuligheter. Som gjest på Hotel Deutsches Haus kan du spise et bedre måltid på Restaurant Deutsches Haus. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 11.00. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Tyskland. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 3 stars.
  • Kjæledyravgift: EUR 10 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 15.0 EUR per natt
  • Avgift for ekstraseng: 35.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon.
  • Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 18, og kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 18 år. Gjestene må ha blitt fullvaksinert minst 14 dager før innsjekking.

Kart over Hotel Deutsches Haus

Adresse

Hotel Deutsches Haus

Munster im Heidekreis, Tyskland

N 52.98512 E 10.08964

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger