1 / 23

Next Tainment - Hostel

Trapani, Italia

Om hotellet

Når du har Next Tainment - Hostel i Motobu som overnattingssted, bor du på fjellet, kun 10 minutter å kjøre fra Nago ananaspark og Nago rådhus. Dette vandrerhjemmet ligger 8 mi (12,9 km) unna Okinawa Churaumi akvarium og 19,4 mi (31,2 km) unna Manza-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 7 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Natural Stone Garden - 2,8 km
Mount Katsuu - 3,1 km
Nago ananaspark - 3,7 km
Okinawakaigan Quasi-National Park - 4,2 km
Yae-fjellet - 4,9 km
Mount Awa Trail - 4,9 km
Arashiyama observasjonsplattform - 5,4 km
Yaedake Sakura Forest Park - 5,8 km
Neo park - 6,2 km
Warumi-broen - 7,5 km
Ostrich Show Land - 7,8 km
21 Seikinomori-stranden - 8,3 km
Toguchi havn - 8,5 km
Bel Beach golfklubb - 8,7 km
21st Century Forest - 8,8 km

Den foretrukne flyplassen for Next Tainment - Hostel er Naha (OKA) - 80,7 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), piknikområde og grill. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Airconditioning er tilgjengelig mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over Next Tainment - Hostel

Adresse

Next Tainment - Hostel

Motobu, Japan

N 26.640063 E 127.954003

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger