1 / 81

VIN Hotel - La Meridiana

Grosseto, Italia

Om hotellet

Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har minibar og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, et flerspråklig personale og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne eiendommen på landet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og bryllupstjenester. På VIN Hotel - La Meridiana kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Døgnåpent svømmebasseng
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over VIN Hotel - La Meridiana

Adresse

VIN Hotel - La Meridiana

Montieri, Italia

N 43.117131 E 11.034407

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger