1 / 30

Hotel Madero Express

Om hotellet

Har du Hotel Madero Express som ditt overnattingssted i Monterrey vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Fundidora Park og Macroplaza. Dette hotellet ligger 5,5 mi (8,8 km) unna Estadio BBVA Bancomer og 1,7 mi (2,7 km) unna Cintermex. Føl deg som hjemme i et av de 34 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Pinacoteca de Nuevo León - 1,3 km
Mexicos Baseball Hall of Fame - 1,4 km
Cervecería Cuauhtémoc - 1,4 km
Alameda - 1,4 km
Iglesia Sagrado Corazon de Jesus - 1,6 km
Antiguo Palacio Federal - 1,7 km
Explanada de los Heroes - 1,9 km
Plaza Mexico - 1,9 km
Santa Lucia elvepromenade - 2 km
Museo de Historia Mexicana - 2,1 km
Gran Plaza - 2,2 km
Plaza 400 Años & Around - 2,2 km
Paseo de Santa Lucia - 2,2 km
Museo del Noreste - 2,2 km
Macroplaza - 2,2 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Madero Express er Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedo internasjonale flyplass) - 30,9 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Kom og spis lunsj eller middag på La Cuchara, en restaurant som spesialiserer seg på meksikanske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter).
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 400 MXN per kjøretøy

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Hotel Madero Express

Adresse

Hotel Madero Express

Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

N 25.684111 E -100.313

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger