1 / 51

Relais Briuccia

Agrigento, Italia

Om hotellet

I Montallegro ligger Relais Briuccia plassert i gamlebyen og kun 15 minutter unna Eraclea Minoa-ruinene og Archaeological Park med bil. Dette byhuset ligger 2,7 mi (4,3 km) unna Torre Salsa naturreservat og 7,4 mi (11,9 km) unna Spiaggia di Siculiana Marina. Føl deg som hjemme i et av de 5 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har kombinert dusj/badekar med et boblebad og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Torre Salsa naturreservat - 4,2 km
Eraclea Minoa-ruinene - 8,9 km
Archaeological Park - 9 km
Spiaggia di Siculiana Marina - 11,9 km
Spiaggia Giallonardo I - 12,9 km
Orientata Foce del Fiume Platani naturreservat - 13,1 km
Spiaggia di Secca Grande - 13,7 km
La Spiaggetta - 13,8 km
Spiaggia di Pergole - 14,6 km
Riserva Naturale Torre Salsa - 17,8 km
Scala dei Turchi - 17,9 km
Scala dei Turchi strand - 17,9 km
Lido Azzurro - 19,9 km
Spiaggia di Punta Grande - 20,4 km
Castello Poggiodiana - 20,4 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og felles oppholdsrom. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette byhuset. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 15.00 for voksne og EUR 10.00 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 EUR per dag
  • Felles kveldsmåltid: EUR 60.00

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag første juledag er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 25. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag første nyttårsdag er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 1. januar.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på valentinsdag er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 14. februar.

Kart over Relais Briuccia

Adresse

Relais Briuccia

Montallegro, Italia

N 37.39546 E 13.3501

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger