1 / 47

Om hotellet

Føl deg som hjemme i denne villaen, som er utstyrt med airconditioning og et kjøkken med kjøleskap og stekeovn. Wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Bekvemmelighetene omfatter kaffetraktere/tekokere og rengjøring én gang per opphold, og det er mulig å be om kjøleskap. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne villaen har i tillegg wi-fi (inkludert), piknikområde og grill. Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av denne villaens romservice.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Barn kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Villa Torto

Adresse

Villa Torto

Monopoli, Italia

N 40.852086 E 17.290698

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger