1 / 65

The Basilian Minsk, Curio Collection By Hilton

Minsk, Hviterussland

I Minsk (Minsk bysentrum)

Om hotellet

Beliggende i Minsk (Minsk bysentrum) er The Basilian Minsk, Curio Collection By Hilton mindre enn 10 minutter til fots fra Belarus' nasjonale opera og ballett og Tårenes øy. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,6 mi (1 km) unna Belarus' statlige sirkus og 0,9 mi (1,5 km) unna Museum for den store patriotiske krigen. Føl deg som hjemme i et av de 39 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj, regndusjhode og hårføner. Rommet har safe og kaffetrakter/tekoker, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Den hellige ånds katedral - 0,4 km
Belarus' nasjonale opera og ballett - 0,4 km
Traetskae Pradmestse - 0,4 km
Pl Svabody - 0,5 km
Tårenes øy - 0,5 km
Minsk rådhus - 0,6 km
SS Peter & Paul Church - 0,6 km
Vankovich Museum - 0,7 km
Den hellige jomfru Marias katedral - 0,7 km
Museum for den store patriotiske krigen - 0,9 km
Republikkpalasset - 0,9 km
Minsk Sports Palace - 0,9 km
Oktyabrskaya Pl - 0,9 km
Kilometre Zero - 1 km
Gum - 1,1 km

Den foretrukne flyplassen for The Basilian Minsk, Curio Collection By Hilton er Minsk (MSQ-Minsk internasjonale flyplass) - 43,3 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Dette hotellet tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som ble bygget i 2022. På The Basilian Minsk, Curio Collection By Hilton kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. BYN 66–68 for voksne og BYN 0–66 for barn
  • Kjæledyravgift: BYN 70 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Hvis du trenger visum for å kunne reise inn i landet, kan du spørre overnattingsstedet ditt om de kan hjelpe deg med å fremskaffe de nødvendige dokumentene for å få dette. For mer informasjon kan du kontakte overnattingsstedet via telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen din. Overnattingsstedet kan komme til å kreve en avgift for denne hjelpen, selv om du skulle ende opp med å kansellere bestillingen din. Alle slike avtaler og ordninger i forbindelse med anskaffelse av visum gjelder kun mellom deg og overnattingsstedet ditt.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Basilian Minsk, Curio Collection By Hilton

Adresse

The Basilian Minsk, Curio Collection By Hilton

Minsk, Hviterussland

N 53.908203 E 27.559446

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger