1 / 100

Palazzo Ducale Venturi - Luxury Relais & Wellness

Otranto, Italia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et utendørsbasseng og et innendørsbasseng. Dette hotellet i beaux-arts-stil har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Det enkelt å komme seg til stranden med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Palazzo Ducale Venturi - Luxury Relais & Wellness

Adresse

Palazzo Ducale Venturi - Luxury Relais & Wellness

Minervino di Lecce, Italia

N 40.08984 E 18.41961

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger