1 / 46

Plantation Oaks Suites & Inn

Memphis - TN, USA

Om hotellet

Når du har Plantation Oaks Suites & Inn som overnattingssted når du skal til Millington, vil du bare være en 10 minutters kjøretur unna Mirimichi golfbane og Harvell Civic Center. Dette hotellet ligger 12,9 mi (20,8 km) unna Memphis Pyramid og 13,8 mi (22,2 km) unna Memphis Zoo. Føl deg som hjemme i et av de 90 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har kaffetrakter/tekoker og strykejern/-brett, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mirimichi golfbane - 5,7 km
Harvell Civic Center - 6,8 km
Memphis International Raceway - 8,2 km
Naval Support Activity Mid-South - 8,7 km
Meeman-Shelby Forest State Park - 14,8 km
Methodist North Hospital - 18,2 km
Mississippi Greenbelt Park - 18,6 km
Memphis National Cemetery - 19,3 km
Guthrie Primary Care - 19,5 km
Burkle Estate - 19,5 km
St. Jude Children's Research Hospital - 20 km
Mud Island - 20,2 km
Danny Thomas/ALSAC Pavillion - 20,7 km
Memphis Pyramid - 20,8 km
Renasant Convention Center - 20,9 km

Den foretrukne flyplassen for Plantation Oaks Suites & Inn er Memphis International Airport (MEM) - 36 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Millington? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 232 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og salgsautomat. På Plantation Oaks Suites & Inn kan du spise et bedre måltid i restauranten. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.
  • Depositum for kjæledyr: 35.00 USD per opphold
  • Kjæledyravgift: USD 35 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 3 barn som er 16 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Plantation Oaks Suites & Inn

Adresse

Plantation Oaks Suites & Inn

Millington, Tennessee, De forente stater

N 35.307936 E -89.945667

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger