1 / 29

Om hotellet

Velger du Wainstones Hotel som overnattingssted i Middlesbrough, er du en 3 minutters kjøretur unna Yorkshire Moors og 9 minutter unna Flatts Lane Woodland Country Park. Dette hotellet ligger 5,7 mi (9,2 km) unna Middlesbrough golfklubb og 6,1 mi (9,9 km) unna Cleveland Hills. Føl deg som hjemme i et av de 24 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Yorkshire Moors - 3,1 km
Middlesbrough golfklubb - 9,2 km
Cleveland Hills - 9,9 km
Roseberry Topping - 10,5 km
Flatts Lane Woodland Country Park - 11,1 km
St Marys katedral - 11,3 km
Swainby Village Hall - 11,5 km
Fairy Dell - 11,9 km
Stewart Park - 12,5 km
Middlesbrough Municipal golfsenter - 12,8 km
Prissick Plaza Skate Park - 13,2 km
Ormesby Hall - 13,2 km
Guisborough skog - 13,7 km
Cod Beck Reservoir - 15,2 km
Middlesbrough teater - 15,7 km

Den foretrukne flyplassen for Wainstones Hotel er Durham (MME-Tees Valley) - 25,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og bankettsal. Kom og spis lunsj eller middag på Endeavours, en restaurant som spesialiserer seg på lokale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 09.30. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av VisitEngland, som er Englands nasjonale turistkontor.
  • Avgift for ekstraseng: 10 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Wainstones Hotel

Adresse

Wainstones Hotel

Middlesbrough, England, Storbritannia

N 54.450426 E -1.158028

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger