1 / 27

Hotel Coronado

Lugano, Sveits

Om hotellet

Hotel Coronado ligger sentralt til i Mendrisio. Bor du her, vil du ha kun 1 minutter å kjøre til FoxTown fabrikkutsalg og 6 minutter til Luganosjøen. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 10,4 mi (16,7 km) unna Como-Brunate kabelbane og 2,4 mi (3,8 km) unna Monte San Giorgio. Føl deg som hjemme i et av de 108 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, designertoalettartikler og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

FoxTown fabrikkutsalg - 0,4 km
Baptisterium Riva San Vitale - 4,5 km
Monte San Giorgio - 4,8 km
Luganosjøen - 5,9 km
Chicco d'Oro kaffemuseum - 7,3 km
Via Gottardo - 9 km
Generoso Mount - 10,6 km
Swissminiatur - 11,3 km
Villa Bernasconi - 11,5 km
Villa Cicogna Mozzoni - 11,8 km
Villa Erba - 12 km
La Piazzetta - 12,2 km
Lido di Campione - 12,5 km
Villa Olmo - 12,6 km
Villa Saporiti - 12,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Lugano (LUG-Agno) - 21,7 km
Malpensa internasjonale lufthavn (MXP) - 49,7 km

Foretrukket flyplass for Hotel Coronado er Malpensa internasjonale lufthavn (MXP).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Mendrisio? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 275 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 8 møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og frisørsalong. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé serveres fra kl. 06.00 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.30 i helgene, mot et tillegg. Hotelstars Union står bak den offisielle stjernerangeringen av overnattingsstedene i Sveits. Dette overnattingsstedet er rangert med 4 stars, vist som 4-stjerners på denne siden.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: CHF 4.50 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 15 år.
  • Turistavgift: CHF 0.15 per person per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kjæledyravgift: CHF 10.00 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hotel Coronado

Adresse

Hotel Coronado

Mendrisio, Sveits

N 45.87045 E 8.97535

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger