1 / 35

Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel

Memphis - TN, USA

Om hotellet

Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel ligger sentralt til i Memphis. Bor du her, vil du ha kun 1 minutter å kjøre til University of Memphis (universitet) og 10 minutter til Beale Street (berømt gate). Dette hotellet ligger 9,5 mi (15,4 km) unna Graceland og 6,7 mi (10,7 km) unna FedEx Forum (stadion). Føl deg som hjemme i et av de 82 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Sengen har sengetøy av topp kvalitet og samtlige rom har en sovesofa. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

University of Memphis (universitet) - 0,1 km
Galloway nasjonale golfklubb - 1,9 km
Audubon Park - 2 km
Memphis Museum of Science & History - 2,3 km
Memphis Botanic Garden - 3,6 km
Simmons Bank Liberty Stadium - 3,8 km
Dixon galleri og hager - 3,8 km
Memphis teater - 4 km
Children's Museum of Memphis (barnemuseum) - 4 km
CCHS Orange Mound Health Center - 4,9 km
Overton Park - 5 km
Hattiloo teater - 5,6 km
Overton Square - 5,8 km
Memphis Brooks kunstmuseum - 6,3 km
Rhodes College - 6,5 km

Den foretrukne flyplassen for Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel er Memphis International Airport (MEM) - 13,3 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et døgnåpent treningssenter og wi-fi (inkludert) og gavebutikk/kiosk. Dette hotellet tilbyr også bryllupstjenester, tur-/billettassistanse og ballsal. Det enkelt å komme seg rundt med overnattingsstedets kostnadsfrie buss, som går innen et område på 3 miles. Kom og spis lunsj eller middag på Medallion Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på amerikanske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. USD 12.00 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel

Adresse

Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel

Memphis, Tennessee, De forente stater

N 35.12305 E -89.938835

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger