1 / 17

Sleep Inn & Suites

Memphis - TN, USA

Om hotellet

Reiser du til Memphis og har Sleep Inn & Suites som ligger i forretningsområdet som ditt overnattingssted, er du bare en 10 minutters kjøretur unna University of Memphis (universitet) og Simmons Bank Liberty Stadium. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 9,1 mi (14,7 km) unna Graceland og 9,4 mi (15,1 km) unna Memphis Zoo. Føl deg som hjemme i et av de 130 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og plasma-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har skrivebord og aviser (inkludert), samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Audubon Park - 4,5 km
Dixon galleri og hager - 4,5 km
Memphis teater - 4,6 km
Memphis Botanic Garden - 5 km
Lichterman Nature Center - 5,1 km
University of Memphis (universitet) - 6,2 km
Regional One Health East Campus - 7,4 km
Galloway nasjonale golfklubb - 8,3 km
CCHS Orange Mound Health Center - 9,4 km
Baptist Memorial Hospital - 9,4 km
Baptist Memorial Hospital-Memphis - 9,6 km
Memphis Museum of Science & History - 10,1 km
Simmons Bank Liberty Stadium - 10,6 km
Shelby Farms Park - 10,7 km
Children's Museum of Memphis (barnemuseum) - 11,2 km

Nærmeste store flyplass er Memphis International Airport (MEM) - 12,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtigutsjekking og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Memphis? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 37 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et døgnåpent treningssenter og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet har i tillegg TV i fellesområdet og salgsautomat. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.00.
  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Opptil 3 barn som er 18 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Alkohol serveres ikke på dette overnattingsstedet.

Kart over Sleep Inn & Suites

Adresse

Sleep Inn & Suites

Memphis, Tennessee, De forente stater

N 35.07523 E -89.904976

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger