1 / 51

Holiday Inn Downtown Memphis, an IHG Hotel

Memphis - TN, USA

Om hotellet

Velger du Holiday Inn Downtown Memphis, an IHG Hotel som overnattingssted vil du bo sentralt i Memphis, like ved Peabody Ducks og mindre enn 5 minutter unna AutoZone Park (stadion) til fots. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,4 km) unna Beale Street (berømt gate) og 0,4 mi (0,7 km) unna Beale Street Landing. Føl deg som hjemme i et av de 192 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

The Peabody Memphis - 0,1 km
WDIA Radio Station - 0,2 km
Peabody Ducks - 0,2 km
AutoZone Park (stadion) - 0,2 km
Cotton Exchange Building - 0,3 km
The Cotton Museum at the Memphis Cotton Exchange - 0,3 km
Court Square - 0,3 km
Belz Museum of Asian and Judaic Art - 0,4 km
Memphis Music Hall of Fame - 0,4 km
Beale Street (berømt gate) - 0,5 km
Elvis-statue - 0,6 km
Orpheum Theatre - 0,6 km
Old Daisy Theatre - 0,6 km
Gibson Guitar Museum - 0,6 km
St. Peter Catholic Church - 0,6 km

Den foretrukne flyplassen for Holiday Inn Downtown Memphis, an IHG Hotel er Memphis International Airport (MEM) - 18,5 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Memphis? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 479 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 3 møterom. Du tilbys blant annet et treningssenter og wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Dette hotellet har dessuten tur-/billettassistanse og ballsal. Det enkelt å komme seg rundt med overnattingsstedets kostnadsfrie buss, som går innen et område på 5.00 miles. Ta deg noe å spise på Downtown Bar & Grill, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter).
  • Avgift for betjent parkering: 25.00 USD per dag (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Holiday Inn Downtown Memphis, an IHG Hotel

Adresse

Holiday Inn Downtown Memphis, an IHG Hotel

Memphis, Tennessee, De forente stater

N 35.143058 E -90.051876

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger