1 / 30

Grand Hotel Balestrieri

Tropea, Italia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig på stedet. Ta en tur ned til den private stranden og nyt en dag i solen, eller nyt stedets andre fasiliteter, som inkluderer et utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Grand Hotel Balestrieri

Adresse

Grand Hotel Balestrieri

Melissa, Italia

N 39.314466 E 17.108882

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger