1 / 43

Maktal Hotel

Om hotellet

Beliggende i Mataram er Maktal Hotel kun 15 minutters gange unna Mataram kjøpesenter og Pura Meru. Dette hotellet ligger 10 mi (16,1 km) unna Senggigi strand og 0,7 mi (1,2 km) unna Mayura tempelpark. Føl deg som hjemme i et av de 27 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt skrivebord og flaskevann (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mataram kjøpesenter - 0,5 km
Pura Meru - 1,1 km
Mayura tempelpark - 1,2 km
Lombok Epicentrum kjøpesenter - 3 km
Mataram Immigration Office - 3,1 km
Islamic Center NTB - 3,5 km
Museum Negeri Nusa Tenggara Barat - 4,8 km
Pura Agung Narmada - 9,5 km
Plas Waterfall - 9,7 km
Pura Lingsar - 13,9 km
Pura Batu Bolong - 14,2 km
Induk beach - 14,9 km
Senggigi strand - 16,1 km
Senggigi kunstmarked - 16,6 km
Pusuk Mountain - 18,7 km

Nærmeste store flyplass er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 44,3 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (døgnet rundt). I henhold til lokale regelverk, må alle besøkende oppholde seg innendørs på overnattingsstedet under Stillhetens dag/Nyepi i et helt døgn (fra kl. 06.00). Stillhetens dag er en bevegelig helligdag som kommer i mars eller april. Det vil ikke være mulig å sjekke inn eller ut denne dagen. Ngurah Rai lufthavn (Bali internasjonale flyplass) er også stengt denne dagen.
  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Maktal Hotel

Adresse

Maktal Hotel

Mataram, Indonesia

N -8.587775 E 116.12242

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger