1 / 43

Sommerschield Guest House & Restaurant

Maputo, Mosambik

I Maputo (Sommerschield)

Om hotellet

Velger du Sommerschield Guest House & Restaurant i Maputo (Sommerschield) som overnattingssted, er du rett ved Eduardo Mondlane universitet og en 2 minutters kjøretur unna Fish Market. Dette gjestehuset ligger 2,3 mi (3,8 km) unna Vila Algarve og 2,4 mi (3,9 km) unna Geology Museum. Føl deg som hjemme i et av de 8 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Eduardo Mondlane universitet - 0,2 km
Fish Market - 1,8 km
Vila Algarve - 3,7 km
Geology Museum - 3,9 km
Núcleo de Arte - 4 km
Praça dos Heróis Moçambicanos - 4,1 km
Museum of Natural History - 4,4 km
Maputo Central Market - 4,4 km
Shopping 24 - 4,4 km
Cathedral of Nossa Senhora da Conceição - 4,9 km
Maputo rådhus - 5 km
Maputo katedral - 5,9 km
Praça da Independência - 6 km
33 Storey Building - 6,1 km
Maputo botaniske hage - 6,1 km

Den foretrukne flyplassen for Sommerschield Guest House & Restaurant er Maputo (MPM-Maputo internasjonale flyplass) - 7 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt mot et tillegg. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng. Dette gjestehuset tilbyr også wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Du kan spise lunsj eller middag på Sommerschield, en restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.30.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 15 USD (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Sommerschield Guest House & Restaurant

Adresse

Sommerschield Guest House & Restaurant

Maputo, Mosambik

N -25.94929 E 32.60498

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger