1 / 75

Se Ua Manzanillo

Om hotellet

Velger du Se Ua Manzanillo i Cahuita som ditt overnattingssted, vil du være nær stranden og kun 10 minutters gange unna Playa Cahuita og Playa Blanca. Denne hytta ligger 14,6 mi (23,5 km) unna Punta Uva-stranden og 0,5 mi (0,8 km) unna Cahuita nasjonalpark. Føl deg som hjemme i et av de 9 gjesterommene. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa Cahuita - 0,8 km
Playa Blanca - 0,8 km
Cahuita nasjonalpark - 0,9 km
Negra-stranden - 1,2 km
Playa Grande - 3,1 km
Puerto Vargas Station - 3,9 km
Bri Bri Waterfalls - 14,3 km
Two Waterfalls - 15,8 km
Den svarte stranden - 16,1 km
Talamanca Family Art - 16,7 km
Playa Cocles - 18,1 km
Refugio Nacional de Vida Silvestre Gandoca-Manzanillo - 18,7 km
Cacao Trails - 19,7 km
Playa Chiquita - 22,3 km
Punta Uva-stranden - 23,5 km

Den foretrukne flyplassen for Se Ua Manzanillo er San José (SJO-Juan Santamaría int.) - 214,8 km

Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Denne hytta tilbyr også tur-/billettassistanse og piknikområde. Du kan få deg noe å spise på kafeen på denne lodgen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. USD 5 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Se Ua Manzanillo

Adresse

Se Ua Manzanillo

Manzanillo, Costa Rica

N 9.626249 E -82.66653

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger