1 / 87

Wyndham Manta Sail Plaza Hotel & Convention Center

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

I Manta finner du Wyndham Manta Sail Plaza Hotel & Convention Center i forretningsområdet. Bor du her, er du bare en 5 minutters kjøretur unna Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabi og Havnen i Manta. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 2,5 mi (4 km) unna Murciélago-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 184 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabi - 1 km
Mall del Pacífico - 2,6 km
Murciélago-stranden - 2,6 km
Museo del Banco Central - 2,9 km
Avenida Malecón - 3,2 km
Havnen i Manta - 3,3 km
Sentralbankmuseum - 4 km
Manta-havnen - 4,3 km
Manabí Fisherman Statue - 5 km
Playita Mía Fish Market - 6 km
Playita Mía Artisanal Shipyard - 7,2 km
Cerro El Cabuya - 27,2 km
Vår frue av Guadalupe-kirken - 47,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Manta (MEC-Eloy Alfaro internasjonale) - 11,7 km
Guayaquil (GYE-Jose Joaquin de Olmedo internasjonale flyplass) - 202,9 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 14 møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Skjem bort deg selv med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, en nattklubb og et helsestudio. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til stranden med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på 2 kafeer. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en bassengbar eller en av overnattingsstedets 3 barer/lounger eller 10 strandbarer. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Avgift for bruk av spa: USD 30 per person per natt
  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. USD 24 for voksne og USD 24 for barn
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 21.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Wyndham Manta Sail Plaza Hotel & Convention Center

Adresse

Wyndham Manta Sail Plaza Hotel & Convention Center

Manta, Ecuador

N -0.94616 E -80.751015

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger