1 / 83

Mantahost Hotel

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Hvis du velger Mantahost Hotel som ditt overnattingssted når du skal besøke Manta, bor du nær stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabi og Mall del Pacífico. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 1,8 mi (2,9 km) unna Museo del Banco Central og 2 mi (3,2 km) unna Avenida Malecón. Føl deg som hjemme i et av de 100 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har plasma-TV. Du kan holde deg oppdatert med kablet internett (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabi - 0,9 km
Mall del Pacífico - 2,5 km
Murciélago-stranden - 2,5 km
Museo del Banco Central - 2,8 km
Avenida Malecón - 3,2 km
Havnen i Manta - 3,3 km
Sentralbankmuseum - 3,9 km
Manta-havnen - 4,2 km
Manabí Fisherman Statue - 4,5 km
Playita Mía Fish Market - 6 km
Playita Mía Artisanal Shipyard - 7,2 km
Cerro El Cabuya - 27,6 km
Vår frue av Guadalupe-kirken - 47,5 km

Den foretrukne flyplassen for Mantahost Hotel er Manta (MEC-Eloy Alfaro internasjonale) - 11,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på forespørsel uten ekstra kostnad . Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et utendørsbasseng, en utendørs tennisbane og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), piknikområde og ballsal. Ta deg et måltid på Arrecife eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Mantahost Hotel

Adresse

Mantahost Hotel

Manta, Ecuador

N -0.944419 E -80.748865

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger