1 / 68

Oro Verde Manta

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Oro Verde Manta ligger sentralt plassert i Manta, en 3 minutters spasertur fra Murciélago-stranden og 9 minutter til fots fra Havnen i Manta. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger i samme region som San Jacinto strand og Puerto Cayo-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 105 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mall del Pacífico - 0,1 km
Museo del Banco Central - 0,3 km
Murciélago-stranden - 0,3 km
Avenida Malecón - 0,6 km
Havnen i Manta - 0,7 km
Manta-havnen - 1,7 km
Sentralbankmuseum - 1,8 km
Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabi - 2 km
Manabí Fisherman Statue - 2,7 km
Playita Mía Fish Market - 3,2 km
Playita Mía Artisanal Shipyard - 3,4 km
Cerro El Cabuya - 29,6 km
Vår frue av Guadalupe-kirken - 45 km

Den foretrukne flyplassen for Oro Verde Manta er Manta (MEC-Eloy Alfaro internasjonale) - 9,6 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Dette hotellet tilbyr 4 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på forespørsel uten ekstra kostnad . Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, et helsestudio og en badstue. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Ta deg noe å spise på Pata Salada, en restaurant med utsikt over hagen, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.
  • Resortavgift: USD 1.68 per overnattingsenhet, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kjæledyravgift: USD 61 per overnattingsenhet, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Oro Verde Manta

Adresse

Oro Verde Manta

Manta, Ecuador

N -0.941727 E -80.732912

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger