1 / 50

Il Poggio di Teo

Grosseto, Italia

Om hotellet

Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, et spabad og en badstue. Denne eiendommen på landet har i tillegg wi-fi (inkludert), frisørsalong og tur-/billettassistanse. På Il Poggio di Teo kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne bondegården før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Il Poggio di Teo

Adresse

Il Poggio di Teo

Manciano, Italia

N 42.59835 E 11.53171

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger