1 / 63

Kimpton Clocktower, an IHG Hotel

Manchester, Storbritannien

Om hotellet

Underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og hurtigutsjekking. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet i viktoriansk stil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom.

  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Kimpton Clocktower, an IHG Hotel

Adresse

Kimpton Clocktower, an IHG Hotel

Manchester, England, Storbritannia

N 53.47456 E -2.240902

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger