1 / 100

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport og transport til fergeterminalen mot et tillegg. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet en tilhørende vingård, et utendørsbasseng og et spabad. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller strandbaren. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det anbefales å bruke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.

Kart over Hotel Signum

Adresse

Hotel Signum

Malfa, Italia

N 38.58027 E 14.83368

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger