1 / 62

Hotel Bellevue San Lorenzo - Adults Only

Malcesine, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, designertoalettartikler og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og sykkeloppbevaring. Som gjest på Hotel Bellevue San Lorenzo - Adults Only kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Bellevue San Lorenzo - Adults Only

Adresse

Hotel Bellevue San Lorenzo - Adults Only

Malcesine, Italia

N 45.753711 E 10.799921

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger