1 / 56

Om hotellet

Når du har Indila Boracay i Boracay Island som overnattingssted, bor du ved havet og har bare 10 minutter å gå til både White Beach og Stasjon 2. Dette hotellet med spa ligger 0,8 mi (1,2 km) unna D'Mall Boracay og 0,1 mi (0,1 km) unna Talipapa-markedet. Føl deg som hjemme i et av de 10 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og plasma-TV. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Talipapa-markedet - 0,4 km
White Beach - 0,5 km
Stasjon 2 - 0,6 km
Budget Mart - 0,9 km
Stasjon 3 - 1 km
Turistmyndighetene på Filippinene - Boracay-kontoret - 1,1 km
Fairways & Bluewater - 1,2 km
Død skog - 1,2 km
D'Mall Boracay - 1,2 km
Tulubhan strand - 1,4 km
Bulabog strand - 1,5 km
Lagutan strand - 1,5 km
Stasjon 1 - 1,8 km
Den hellige rosenkrans kirke - 2 km
Willy's Rock - 2,1 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. PHP 150–180 per person
  • Avgift for ekstraseng: 1500.0 PHP per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 8 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Indila Boracay

Adresse

Indila Boracay

Malay, Filippinene

N 11.95748 E 121.92908

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger