1 / 29

Hotel Sunny Midtown

Grosseto, Italia

Om hotellet

Underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har kombinert dusj/badekar og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt skrivebord og aviser (inkludert). Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Frokost er inkludert.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på julaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 24. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Hotel Sunny Midtown

Adresse

Hotel Sunny Midtown

Mahabaleshwar, India

N 17.924761 E 73.658815

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger