1 / 100

Palette The Grand Morocc Hotel

Chiang Mai, Thailand

Om hotellet

Dersom du velger Palette The Grand Morocc Hotel når du skal til Mae Rim bor du nær flyplassen og bare 5 minutter unna Wat Pa Dara Phirom og Queen Sirikit Botanic Garden med bil. Denne leiligheten ligger 2,7 mi (4,4 km) unna Doi Suthep-Pui nasjonalpark og 7,1 mi (11,4 km) unna Maejo universitet. Føl deg som hjemme i et av de 36 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et tekjøkken. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med en 32-tommers flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Rommet har telefon, samt skrivebord og minibar. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bai orkide- og sommerfuglfarm - 0,9 km
Wat Pa Dara Phirom - 1 km
Queen Sirikit Botanic Garden - 1,8 km
Mae Ping River - 3,9 km
Siam insektzoo - 4 km
Doi Suthep-Pui nasjonalpark - 4,3 km
Mae Sa-fossen - 5,8 km
Huay Tung Tao Lake - 8,5 km
I Love Flower Farm - 9,7 km
Wat Phra Non - 10,6 km
Maejo universitet - 11,4 km
Chiang Mai Lanna Golf Course - 12 km
Chiang Mai 700 Year Stadium - 12,2 km
700-årsstadionen - 12,2 km
Dronning Sirikit botaniske hage - 12,9 km

Nærmeste store flyplass er Chiang Mai (CNX-Chiang Mai internasjonale flyplass) - 23,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne leiligheten tilbyr også wi-fi (inkludert), shoppingmuligheter og peis i lobbyen. Det enkelt å komme seg til butikkene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av denne leilighetens romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport: THB 1200 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 6)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 21.00.
  • Ett barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Palette The Grand Morocc Hotel

Adresse

Palette The Grand Morocc Hotel

Mae Rim, Thailand

N 18.919289 E 98.94012

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger